Anne

Om meg

Holder til i Trondheim, 27 år og er nyutdannet sivilingeniør. Lidenskapelig opptatt av hund og foto. Jeg har nå min andre hund, en smågal svart labradorfrøken som er min prøveklut i retrieverjaktverdenen.

Det mye av fritida går med til tur og trening med hundene, jakttrening av retrieverfrøkna, fotografering og redigering av bilder.

I denne bloggen skriver jeg om konkurranse og trening i retrieverjaktmiljøet i Trondheim, og legger ut bilder fra trening og hverdagsliv. Du finner meg i tillegg på Facebook, på Instagram og på Flickr.

Hundeelsker

Jeg har vært en dyreelsker hele mitt liv, men har ikke vokst opp med kjæledyr. Jeg var jenta som fra ung alder k
unne sitte på gulvet i timesvis og kose med hunden når vi var borte på besøk. Jeg luftet naboenes hunder sammen med hundegale venninner, og var krisehjem for omplasseringshunder for å kjenne på ansvaret. Jeg fikk låne onkelen min sin irsk setter for å gå på kurs, og var observatør på kurs for å lære så mye jeg kunne.

Jeg passet fuglehunder, en schæfer, labradorer og golden retrievere.

Da jeg var 18 kjøpte jeg min første hund, Ronja, og hun sjarmerte hele familien i løpet av kort tid. Selv min livredde søster ble gradvis omvendt av den vennlige, søte og tullete bretonfrøkna.

Fotograf

De fleste bilder på bloggen er tatt av meg, og jeg har opphavsrett til disse. Du får gjerne lov til å bruke bilder til privat bruk, men da ønsker jeg å krediteres som fotograf.

I enkelte innlegg ligger det ute bilder av meg og hundene som er tatt av snille treningskompiser som sørger for at fotografen også blir fotografert på trening iblant. Alle slike bilder er merket med fotografens navn.

Instruktør

I 2016 gjennomførte jeg NKK Instruktørutdannelse Trinn 1.

Kontakt

Jeg holder til i Trondheim. Du kan nå meg på epost, telefon eller på Facebook.

Anne Mestvedt Olaussen

anne.olaussen@gmail.com

+47 997 86 067

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s