Home

Treningsblogg


I bloggen oppsummerer jeg treninger, prøver og kurs. Hovedfokus er føring av hund, innlæring av øvelser og problemløsning. Bloggen er et verktøy for meg å evaluere treningsøkter og planlegge videre trening. Jeg håper at det også kan gi inspirasjon til andre i deres trening. Jeg legger også innlegg når jeg har vært ute og tatt bilder.

Blogg

Fotogalleri


Fotogalleriene gir meg mulighet til å legge ut bilder jeg er fornøyd med. Det finnes mange bilder av hundene mine i trening og hverdag, bilder fra retrievertrening, prøver og kurs, og i tillegg enkelte naturbilder og bilder fra fotooppdrag. I skrytealbumene samler jeg de beste bildene, mens temagalleriene er delt inn i kategorier.

Skrytealbumer
Tema

Kurs og prøver


Jeg prøver å skrive ned kortfattede referater fra alle kurs og prøver jeg deltar på. Når jeg har tid skriver jeg mer utførlige beskrivelser. Bilder og resultater fra prøver er moro for meg å ta vare på, og kanskje er det inspirasjon til de som ikke konkurrerer selv ennå. Jeg mener det er viktig å dele erfaringer og ideer fra kurs, og at i det lange løp styrker treningsmiljøet hvis flere gjør det samme.

Prøver
Kurs

Nyeste blogginnlegg


Nyeste blogginnlegg


Nyeste fotoinnlegg


Nyeste fotoinnlegg


Ta bilder?


Vil du at jeg skal ta bilder for deg? Jeg er alltid interessert i å utvikle meg som fotograf, så hvis du har lyst til at jeg skal komme og ta bilder for deg er det bare å ta kontakt. Jeg tar en liten sum for å hjelpe meg med å dekke utgifter til fotoutstyr, transport og tidsforbruk, men ikke noe avskrekkende.

Les mer om utstyret mitt, ta en titt i skrytealbumet eller ta kontakt.

Anne M. Olaussen
anne.olaussen@gmail.com
+47 997 86 067
Trondheim