Fotobesøk hos labradorvalper

Jeg var på besøk for å kose med og ta bilder av en søt gjeng med 5 uker gamle labradorvalper. Det var en herlig gjeng på 8 stk.

2016-Labradorvalper_Siv-071

Det var bare å passe på hvor man satte bena, for det krydde av nysgjerrige valper overalt 🙂 Artig å tenke på at de er omtrent like gamle som Enya var da jeg traff henne for første gang.

Det ble noen veldig fine bilder, noen helt ok, og noen der forstyrrende bakgrunn eller manglende fokus ødelegger ellers veldig gode bilder. Bildene av den nysgjerrige brune valpen med kameraet ble veldig koselig 🙂

Jeg har enda ikke fått full kontroll på portretter med hunden foran personen. Det kreves ganske stor dybdeskarphet for å få både personen og hundenes ansikt i fokus. De portrettene der hunder og menneskeansikt er i noenlunde samme plan ble derimot fine.

Jeg har i det siste innsett hvor viktig det er å finne skygge på dager med veldig skarp sol. Bilder av svarte hunder tatt i direkte sol eller blandet sol/skygge blir ikke så fine. Motlys eller skyggeportretter kan derimot bli fine.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s