Vannaction og golden hour baklys

Jeg og søsteren min spiste middag ute ved Estenstaddammen i dag. Etter middag ble det tid til en økt med hoppebilder. De ble bedre enn forrige gang, men jeg er fortsatt ikke fornøyd med bakgrunnen. Neste gang skal jeg prøve å finne en odde eller et utstikk av noe slag slik at avstanden til bakgrunnen blir større. Forøvrig har jeg nå prøvd vinkler rett forfra og fra siden, og jeg tror at en vinkel et sted mellom disse vil funke best. Vi får se neste gang.

Vi gikk forbi mange flotte potensielle fotosteder på veien oppover, men stoppet ikke ved noen av dem. På vei tilbake tok vi derimot et stopp, og jeg fikk testet ut en metode som jeg bare har prøvd noen ganger før – portrett med baklys. Kveldssolen ble filtrert gjennom trærne bak hundene, og bak meg var det ganske åpent. Jeg holdt sola rett utenfor bildet, og jeg synes resultatet ble ganske bra rett ut av kameraet. For å få litt ekstra lys på ansiktet til Enya og få enda finere refleksjoner i øynene brukte jeg en sølvfarget reflektor ved siden av kameraet.

Jeg kan også bekrefte av blåbærsesongen ser ut til å være sikret.

Oppdatering 28.mai:

Søndag gjorde jeg et nytt forsøk på å få bra vannbilder. Denne gangen lyktes jeg bedre med bakgrunnen, men det er visst ikke helt lett å få til kombinasjonen av hunden, bakgrunnen og lyset som vil gi et superbilde. Jeg får prøve igjen senere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s